TORNADO SURF FEST w/ Surfer Joe (It), Los Tiki Boys, Aloha Sluts, Krontjong Devils & Twang Inspectors

When:
November 16, 2018 @ 8:00 pm – 11:30 pm
2018-11-16T20:00:00+01:00
2018-11-16T23:30:00+01:00
Cost:
12 euro
TORNADO SURF FEST w/ Surfer Joe (It), Los Tiki Boys, Aloha Sluts, Krontjong Devils & Twang Inspectors

Oh Yes, een heel festival gewijd aan de reverb drenched sounds van de surfmuziek. Zoals meester Dick Dale al jaren bewijst (met dank aan Tarantino) is surfmuziek niet (alleen) voor nostalgische muziekliefhebbers maar ook in het hier en nu uitermate geschikt voor een lekkere avond dansen, drinken, springen en sjansen.

Op de bill alleen maar topacts uit het surfgenre. Wat te denken van de Italiaanse maestro Surfer Joe, die van Tokyo tot Hawai de planken betreedt als International Surf Music Ambassador en ook jaarlijks zijn eigen festival Surfer Joe Summer Festival organiseert.

En dan Los Tiki Boys, de Amsterdamse formatie rondom Marcel Kruup, gitarist van roemruchte (ter ziele gegane) formaties als The Treblespanker en de Kliek. Met op drums onze favomepper Henk Jonkers.

The Krontjong Devils dan, uit het mooie Groningse land, zijn al sinds 1990 actief en behoren nog altijd tot de top van de international surfmuziek scene. Fijn om die mannen er bij te hebben.

Ook The Aloha Sluts zijn van de partij, een trio uit alle windstreken van Nederland dat naast surf ook een flinke golf instrumentale rock ‘n roll meebrengt.

Opener van de avond is het Woerdense The Twang Inspectors, master of twang guitar.

Dus doe eens gek op een herfstachtige avond in november en kom dansen op goudeerlijke instrumentale surf. Mensen in wetsuit gratis entree en drank…

Check de vids hieronder:

Surfer Joe

LOS TIKI BOYS

KRONTJONG DEVILS

ALOHA SLUTS

TWANG INSPECTORS