THE PHANTOM FOUR + Aloha Sluts + Drink & Drive feat. Der Wolfshund + Dab

When:
January 27, 2018 @ 9:00 pm – January 28, 2018 @ 2:00 am
2018-01-27T21:00:00+01:00
2018-01-28T02:00:00+01:00
Cost:
10 euro
THE PHANTOM FOUR + Aloha Sluts + Drink & Drive feat. Der Wolfshund + Dab

Ze zijn terug! De enige echte Wizards of Surf rondom meestergitarist Phantom Frankie met een nieuw album op zak, een liveplaat nog wel, opgenomen in het Amsterdamse Pacific Parc. Voor degenen die onbekend zijn met de beste surfband van de Lage Landen hier een korte introductie. The Phantom Four gingen door waar The Treble Spankers ophielden en hebben zo’n beetje alle Nederlandse podia en festivals platgespeeld met hun high energy surfmuziek. Retestrak en ongelooflijk swingend met naast pure surfmuziek ook onvervalste exotica en beatmuziek, The Phantom Four zijn en blijven de onbetwiste masters of surf & beyond. Na het afscheid van ritmegitarist Marnix werd er een plaatsvervanger gezocht en uiteindelijk gevonden in Potlood, voorheen in de ons welbekende Anomalys. En nu anno 2017/18 is er weer voldoende zin en animo om de release van de nieuwe liveplaat met een reeks optredens luister bij te zetten. Het werd tijd ook! Zin aan.

Voorprogramma komt van The Aloha Sluts, ook surf maar dan met een lekker sleazy RnR randje. Dit trio surfsletten brengt dampende gitaarriffs, groovy baslijnen en stevig swingende rockabilly-beats! Denk Link Wray en Dick Dale of een mix van de soundtrack van Pulp Fiction en rockabilly, kortom ‘surfabilly’. De drie bandleden hebben hun sporen ruimschoots verdiend als leden van verschillende roemruchte bands uit de rockabilly- en surfscene van Nederland. Yeaaah dude!

Feest gaat na de bands nog even door als DJ’s Der Wolfshund en DAB een nieuwe episode uit de Drink & Drive discoshow invullen. Dat betekent louter goede platen van RnR tot Garage, en Soul tot Punk van pakweg 1956 tot en met 2018. De discoshow is gratis toegankelijk.