THE PACK A.D. (Can) + Jibber Jabber & The Jams + Pistols & Palm Trees

When:
March 10, 2018 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2018-03-10T20:30:00+01:00
2018-03-10T23:30:00+01:00
Cost:
8 ex fee / 10 add
THE PACK A.D. (Can) + Jibber Jabber & The Jams + Pistols & Palm Trees

Het vrouwelijke duo Becky Black en Maya Miller speelt zware garagerock, met sterke invloeden van blues en psychpop en een overweldigende intensiteit. De sound van The Pack A.D. is zo groots, rauw en krachtig dat het je vergeet dat er slechts twee muzikanten aan het werk zijn.

Sinds de oprichting in 2006 heeft The Pack A.D. drie albums uitgebracht bij het Mint Records Label, waarvan Dollhouse de nieuwste is. De plaat wordt tekstueel gekenmerkt door een kritische houding ten opzichte van de samenleving zoals we die kennen.

Bij hun optredens zet het tweetal alles op alles om het publiek te overweldigen met hun energie.

En lo and behold, er is weer leven gevaren in de Utrechtse garage-scene. Twee exponenten van deze revival zijn Jibber Jabber & the Jams en Pistols & Palm Trees. Om te beginnen met de eerste:

De naam klinkt bijna even lekker als de muziek, Catchy surfriffs met een punksausje. Een gruizig gitaargeluid. Jibber Jabber & the Jams herken je meteen.Geïnspireerd door onder andere Ty Segall en Thee Oh Sees.

https://jibberjabberandthejams.bandcamp.com/

Nog nieuwer is het ook uit Utrecht afkomstige Pistols and Palm Trees. Een mix tussen garagerock en sixtiespop met daar bovenop een vleugje punk. Precies 1 liedje vinden we terug op het wereldwijde web maar lekker liedje is het wel!

https://pistolsandpalmtrees.bandcamp.com/releases