ONE LOUDER presents CLOWNS (AuS) + MARY FIELDS + TORRENTIAL + MARCH

When:
August 12, 2018 @ 5:00 pm – 10:00 pm
2018-08-12T17:00:00+02:00
2018-08-12T22:00:00+02:00
Cost:
10 ex fee/12 euro
ONE LOUDER presents CLOWNS (AuS) + MARY FIELDS + TORRENTIAL + MARCH

Hard gaan in de zomervakantie! Ja dat kan gewoon want the Village & dB’s presenteren onder de roemruchte noemer ONE LOUDER een van de beste hardcore punkrock bands van de planeet: het Australische CLOWNS. Met honderden uitverkochte shows achter hun naam met gevestigde namen als Adolescents, Hard-Ons, Rise Against and NOFX.
Wat CLOWNS kenmerkt zijn de echt teringvette liveshows, de band geeft alles, het publiek gaat als een razende mee. Clowns zijn dat ook niet voor niets vaste gasten op festivals als Groezrock, Rebellion Fest en Riot Fest.
Wij zeggen je nu dat deze show in aanmerking gaat komen voor de titel vestste clubshow van de zomer van 2018.
Get SIKED! Supports van Mary Fields (o yes), Torrential & MARCH! We beginnen om 17 uur, lassen een goede eetpauze in voor de burgers van RAMMENAS, zetten de Biergarten op (en zorgen voor een exclusieve brew!), en laten een pakketje DJ’s van The Village aanrukken. PARTY HARDY bois & grrls!

https://www.facebook.com/clownsband/
https://clownsband.bandcamp.com/

Kom je op tijd mens? Want openers Torrential en Mary Fields mogen er ook zijn.

MARY FIELDS is de beste harde band van Utrecht met een verschroeiende live-performance die alleen maar beter wordt. Her nog een oudje

En uit verschillende welingelichte bronnen bereikte ons de tip de jongens van Torrential eens uit te checken. Gedaan en ja hoor, goede band. Zin in!

En misschien wel de beste punrockband van Nederland op dit moment (gedeeld 1e met Lone Wolf, check ze hier 20 juli) is MARCH, een fokkin intense kruisbestuiving tussen de Distillers, The Bronx en Motorhead. De shit people! check: