THE MAGNETIX (FR – Castle Face records) + FFOOSS + Dirty Mike & the Bastards

When:
February 15, 2018 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2018-02-15T20:30:00+01:00
2018-02-15T23:30:00+01:00
Cost:
8 ex fee vvk/ 10 deur
THE MAGNETIX (FR - Castle Face records) + FFOOSS + Dirty Mike & the Bastards

Topbill voor de liefhebbers van lekker groovy maar toch rauwe garage rock surf en noise. Met het Franse Magnetix als headliner en als mooie supports FFOOSS (voorheen Foes) en Dirty Mike & the Bastards. We zien jullie daar!

Het Franse echtpaar Aggy & Looch muzikaal verenigd in The Magnetix (niet te verwarren met de Russische psychobillyband met dezelfde naam) maakt rauwe garagerock en is opgepikt door niemand minder dan garagerock guru John Dwyer. Eerder in Utrecht te zien op Le Guess Who en al veel eerder hier in dB’s zelf natuurlijk. Looch Vibrato & Aggy Sonora reizen samen de hele wereld rond, maken platen op labels als Castleface, Slovenly en Born Bad en zijn live een must see.

 

FFOOSS is dezelfde band als Foes maar dan met een andere naam dus. Verder is er geen zak veranderd want FFOOSS is namelijk nog steeds het leukste duo van Utrecht en verre omstreken. Rauwe maar verdomd catchy fuzzy rock. Fokkin’ Sexy!

Opener van deze avond is Dirty Mike met zijn groezelige Bastards. Samen maken ze een energieke mix van stoner en surf met een lekkere groovy Moog sound. Fijn bandje.