Loud & Rising Tour feat. Green Lizard + Antillectual + This Means War

When:
February 9, 2018 @ 8:00 pm – 11:30 pm
2018-02-09T20:00:00+01:00
2018-02-09T23:30:00+01:00
Cost:
12 vvk/ 14 door
Loud & Rising Tour feat. Green Lizard + Antillectual + This Means War

Een package met de Brabantse grungerockers Green Lizard, Nijmegens eigen Antillectual en new kid on the block This Means War!

Om met de eerste te beginnen, Green Lizard verkocht hier vorig jaar de hut uit op de Brotherhood Tour met Coppersky, en onlangs nog met hun tribute to Nirvana. Nu is het weer tijd dat de broeders Tjon Ajong dB’s met hun eigen ijzersterke materiaal komen rocken. Grunge, metal, rock, passie, jawel Green Lizard is op hun doorstart alleen maar beter geworden. Altijd een feestje om deze mannen aan het werk te zien, jij weet het, ik weet het. Let’s GO.

Tweede blikvanger van deze Loud & Rising tour is het Nijmeegse Antillectual, de band die een aantal jaren terug nog genoemd werd als een van de meest succesvolle Nederlandse exportproducten van Nederland muziekland naast bands als Peter Pan Speedrock, Epica en Within Temptation. De tomeloze ambitie die de band indertijd op zo’n beetje elk podium in Europa en verder (met bands als Propagandhi, Rise Against) bracht is wat geluwd maar nog steeds is Antillectual een garantie voor energieke, keiharde punkrock met het hart op juiste plaats. Eindelijk nu weer bij ons in vol ornaat te bewonderen!

Opener van deze avond en new kid on the punkrock block is This Means War, en het is deze gasten menens zoals we op de afgelopen Sound of Revolution hebben kunnen zien. Punkrock from the Lowlands en vastbesloten de zaal alvast in de juiste stemming te brengen.