DONNERWETTER + YIP ROC + PANDAE

When:
May 26, 2018 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2018-05-26T20:30:00+02:00
2018-05-26T23:30:00+02:00
Cost:
9 vkk/9 deur
DONNERWETTER + YIP ROC + PANDAE

Na een zeer overtuigend optreden vorig jaar zijn ze terug, de Gelderse trots DONNERWETTER!
Noem het spannende avant-garde-rock met roots invloeden en drop de namen van artiesten als Captain Beefheart, Jacques Brel, Howlin’ Wolf, Frank Zappa en Elvis Presley, en je weet nog niks…

Van klein en bezwerend naar groots en meeslepend. Van rauw tot romantisch en van vuil tot virtuoos. Deze vierkoppige band bestaat uit Rocco Ostermann en Wout Kemkens van Shaking Godspeed, aangevuld met Matthijs Stronks en Mike Visser. As we speak komt er nieuw materiaal aan als opvolger van het tweede album van de band getiteld ‘Pavlov Beauty Saloon’. De band staat weer te popelen om iedereen te overdonderen met hun psychedelische rockfolkblues noir.

Goed bandje dat je vooral live moet meemaken. Check!

 

 

Een mooie band vraagt om een mooie support en een hele mooie band vraagt om twee supports. En die hebben we. Wat te denken van YIP ROC, de nieuwe Utrechts/Amsterdamse garagesensatie rondom frontman Jorn ten Ham? Check dan:

En hele mooie support nummer twee is het Utrechtse PANDAE >Modern psychedelics.In your face with an industrial edge.Dynamic, illustrative and dark. Check: