THE DEVILS (IT – Voodoo Rhythm) + SEX ORGANS (Seksland – Voodoo Rhythm) + The Kryng + Daisy Daisy

When:
October 26, 2018 @ 8:00 pm – 11:00 pm
2018-10-26T20:00:00+02:00
2018-10-26T23:00:00+02:00
Cost:
10 ex fee/12 euro
THE DEVILS (IT - Voodoo Rhythm) + SEX ORGANS (Seksland - Voodoo Rhythm) + The Kryng + Daisy Daisy

Een avond zwetende garage/punk/Rnr Seksmuziek met het Italiaanse man/vrouw duo The Devils dat eerder als support van The Monsters ons zaaltje deed zinderen, hun platen uiteraard uitbrengt op het fameuze Voodoo Rhythm Record en constant de wereld rondreist om (opgetuigd als non en priester) het gospel van dirty RnR door je strot te duwen.
Ook op deze sexy bill het mysterieuze Sex Organs (ook Voodoo Rhythm), eveneens een man/vrouw duo dat gehuld in vagina- en piemelpak (ja echt waar!) een smerige catchy groove neerlegt.
Last but not least verwelkomen we (wederom) The Kryng, het trio rond de Meppelese songsmid Mark The Beatle dat met bassist Peter Kroes en The Kik gitarist Arjan Spies (hier op drums en verantwoordelijk voor de gruizige productie) een spliksplinternieuwe 7 inch te vieren heeft. En omdat je de sterren van morgen beter vandaag op het podium hebt, voegen we voor de sexy groove nog het spliksplinternieuwe Utrechtse synthpunktrio Daisy Daisy toe dat begin september hier een dijk van een debuutoptreden deed.  Tunnelvision is hun eerste hit.
Git Down to the Dirty Groove !

https://dai5ydai5y.bandcamp.com/releases