DEAD BRONCO (ES/USA) + The Tunnelbirds (Utreg blues trash)

When:
May 12, 2018 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2018-05-12T20:30:00+02:00
2018-05-12T23:30:00+02:00
Cost:
9 vvk/10 deur
DEAD BRONCO (ES/USA) + The Tunnelbirds (Utreg blues trash)

De heren van DEAD BRONCO maken onder de noemer Broncobilly een muziek waarin country & western hand in hand gaat met punk, rockabilly, folk, hotjazz en swing. Echte outlaw-muziek: broeierig, vuig, duister en schuurt als de zandkorrels tussen je tenen of andere plaatsen waar je het liever niet hebt.

Het zijn rijzende sterren, de kerels van Dead Bronco. Opgroeiend in het Spaanse land en aangevoerd door de Amerikaan in Spanish exile Matt Horan wonnen ze meerdere nationale popprijzen, waaronder het prestigieuze Premios Rock Villa Madrid, een prijs waarvoor gestreden wordt door meer dan 400 artiesten.

Met de nieuwste release Bedridden and Hellbound levert Dead Bronco weer een stevige cowpunkplaat af waar naast hakken en zagen ook plaats is voor een cover van Merle Haggards Mama Tried. Maar Dead Bronco is bovenal een liveband die elke zaal bij de strot grijpt om die vervolgens vol te gieten met een swingende mix van country, hellgrass en punk. Voor liefhebbers van Goddamn Gallows, Bob Wayne en Hooten Hallers (die hier overigens 29 juni staan). F I E  S T A!

 Support komt van Utrechts meest onderschatte duo The Tunnelbirds dat met zelfgemaakte instrumenten, cajon en eigen geluidsinstallatie een zelfvoorzienende en strak geoliede bluestrashmachine is. Verwacht tracks van hun dit jaar te verschijnen nieuwe album maar ook deze oude hit: