CLASH OF THE TITANS # 5 met JOY KILLED THE DUKE, TAPESTRIES, A_MEN, & MARVIN BERGH

When:
January 24, 2019 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2019-01-24T20:30:00+01:00
2019-01-24T23:00:00+01:00
Cost:
5
CLASH OF THE TITANS # 5 met JOY KILLED THE DUKE, TAPESTRIES, A_MEN, & MARVIN BERGH

De laatste voorronde van Utrechts Grootste en Gezeligste Bandwedstrijd, de Clash of the Titans!

JOY KILLED THE DUKE
Garagerock, Indie garagerock

TAPESTRIES
Hypnotiserende jams, vloeiende polyrythmes en een flinke dosis energie. Het Utrechts/Amsterdamse Tapestries geeft een verse draai aan de conventionele psychedelic rock met exotische en west-Afrikaanse desert invloeden. Duister en kleurrijk, naadloos verbonden. De band laat in hun eerste jaar meteen zien dat ze de kunst van het verweven haarfijn doorhebben.

A_MEN
De drieonenigheid die A_MEN wordt genoemd, telt drie schreeuwkoppen en zes linkerhanden. Ze brengen ruwe punk met lekkere grooves van hiphop en oldschool hardcore eronder. Oh wat een liefde hebben die boys. En wat een energie. Gepolijst is het niet, maar het schuurt als een malle. Het tegenovergestelde van A_MEN? Onverschilligheid. Probeer maar eens onverschillig een A_MEN show te verlaten.

MARVIN BERGH
Hoewel zijn opvallende lach een vrolijke sound doet vermoeden, is het toch net iets anders. Zo maakt producer en singer-songwriter Marvin Bergh (Burke) Nederlandse R’nB, met verhalen omschreven in de meest simpele woorden. Luisterliedjes die toegankelijk zijn voor jong en oud, zorgen voor een frisse sound waar gitaar en trapbeats samenkomen.