Boppin’ the Rock presents DEKE DICKERSON (USA) + Supersonics

When:
September 13, 2018 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2018-09-13T20:30:00+02:00
2018-09-13T23:00:00+02:00
Cost:
12
Boppin' the Rock presents DEKE DICKERSON (USA) + Supersonics

Deke Dickerson is een grote meneer in de Rockabilly Roots Hall of Fame. Begonnen als tiener met surfgarageband The Untamed Youth, daarna actief in the Dave & Deke Combo, en onder zijn eigen naam met onder andere The Eccofonics.
Deke Dickerson zien we daarnaast ook terug als gitarist in the Phantom Surfers en Los Straitjackets.

Deze avond kun je rekenen op roots rockabilly & country meesterschap van een van de toppers in het genre (die, fun fact, een Ray Butts EchoSonic versterker bezit van Scotty Moore).

Kaartverkoop is per direct gestart.

Support komt van Supersonics, een relatief nieuwe band aan het rock ‘n roll firmament (dat rijmt) met bekende gezichten uit bands als Texarkana Trio en Rumble Rousers.Denk aan Johnny Cash maar ook aan Chuck Berry, denk aan John Lee Hooker maar ook aan Merle Haggard. En denk aan vroege Elvis maar ook aan Waylon Jennings met een Beatles-hook… Denk aan de Stones maar zeker ook aan The Sonics. En dan geen covers van bovenstaande helden, maar puur eigen werk dat geschreven is als een cross-over van al hun diversiteit. Creatief en eigenzinnig, rauw en melodieus. En ondanks de eigen nummers toch heel herkenbaar.