Ramme & Nasse met Zero Zero Zero + Video Store + Love Supreme

When:
April 12, 2018 @ 8:00 pm – 11:00 pm
2018-04-12T20:00:00+02:00
2018-04-12T23:00:00+02:00
Cost:
8 e
Ramme & Nasse met Zero Zero Zero + Video Store + Love Supreme

Een heerlijk pakketje Nederlandse alto punkrock emo en indie met het Rotterdamse Video Store, een band met ex-leden van prominente Rotterdamse bands als Face Tomorrow, GOLD en Malkovich. Met vijf man sterk in de gelederen vormt Video Store samen een gebalde vuist pure, onstuimige stootkracht.

Video Store bracht een split EP uit met Zero Zero Zero, de afsluiter – en in hun hometown de hoofdact – van deze avond. Zero Zero Zero is een energieke band ontsproten uit Utrechtse helden Tenement Kids, en 16Down, Laternpoll en Dead Giveaway. Wie die bands kent, weet alvast uit wat voor hout dit gevaarte gesneden is. Met andere woorden: vlammende punkrockanthems gespeeld met het hart op de tong, in de geest van Japandroids, The Hold Steady en The Gaslight Anthem.

Derde band op de bill is het Mokumse Love Supreme, punkrock met het hart op de juiste plaats en het voornemen de boel aan diggelen spelen. Of zoals John Coltrane ooit eens zei: ‘You can play a shoestring if you’re sincere’, en Love Supreme is oprechtheid verpersoonlijkt.

Kortom een mooi avondje, hakken zagen springen drinken moshen en liefde.