PIZZA KNIFE RELEASE FEST

When:
December 2, 2017 @ 8:30 pm – December 3, 2017 @ 2:00 am
2017-12-02T20:30:00+01:00
2017-12-03T02:00:00+01:00
Cost:
8 vvk / 10 deur
PIZZA KNIFE RELEASE FEST

PIZZA FEST: Punk band PIZZA KNIFE viert feest omdat daar genoeg reden voor is! De band heeft afgelopen oktober hun album (vinyl) op Monster Mash Recs uitgebracht. De jongens konden het niet laten om de platen direct beschikbaar te maken, maar vonden dat het toch nog gevierd moet worden!

Een avond vol met pizza`s en een retedikke line-up !

Line up:
Dead Elvis & His One Man Grave)
Dr. DUVAL
FAKE O’S
Wet Boys

DEAD ELVIS & HIS ONE MAN GRAVE : The king is uit zijn graf geklommen om een ieder te laten dansen en gruwelen op zijn one-man-band zombie rock and roll! Een must see voordat hij weer onder de zoden verdwijnt.

Dr. DUVAL – De smerigste garagepunkers van NL!! Ze waren toch gestopt? Nog 1 keer dan!!!! Omdat de band het beste tot zijn recht komt in December, heeft de Decemberband besloten om nog 2 afscheidshows te spelen. Bennekoms meest gezochte geluidsterroristen maken van elk feestje een FEEST waar je moet zijn geweest. Teringharde GarageRock met groovy licks, sexy poses en de o zo broodnodige sex en drugs. U bent bij deze gewaarschuwd voor dit langharig tuig

FAKE O’S – Grunn Punk en verdraaid lekkere punk ook. Vera noemt FAKE O’S “het meest gewelddadig goede wat Groningen momenteel te bieden heeft” en wie zijn wij om dat tegen te spreken? Never Mind the Hype zegt: Een bommetje? Vier bommetjes! Fake O’s is van de rudimentaire hardcore punk en garage, denk aan Circle Jerks maar dan met het plezier van een FIDLAR. Dat gaat allemaal vol furie, branie en vooral zonder enige rem erop.

THE WET BOYS – Is zo rauw als zand in je onderbroek. Liever een smeerboel dan schaafwonden, dus neem je vaseline mee! Dit Haagse garage trio komt uit de keuken van Dead Cat Stimpy, en heeft onlangs een dikke plaat uitgebracht op Monster Mash Recs maak je borst maar vast nat voor deze rauwe garage rock.