MOTHERSHIP (USA) + RECTUM RAIDERS

When:
June 22, 2017 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2017-06-22T20:30:00+02:00
2017-06-22T23:00:00+02:00
Cost:
10 euro
MOTHERSHIP (USA) + RECTUM RAIDERS

OH MY GOD, harder dan dit gaat het niet rocken voorlopig. Het Amerikaanse Mothership en de Nederlandse heavy glamrock iconen THE RECTUM RAIDERS op 1 bill!!!!!!!!

Het supersonische intergalactische heavy rock trio Mothership uit Dallas, Texas geeft een gevoel van hoop dat alles goed is in het universum, en dat pure eerlijke rock and roll weer teruggekeerd is naar deze planeet op een missie om de ware gelovigen te verenigen. Bestaande uit broers Kyle Juett op bas / zang, Kelley Juett op gitaar / zang, en Judge Smith op drums, hebben zij een unieke sound gecreëerd. Een dampende stamppot van UFO en Iron Maiden, vermengd met de zuidelijke branie van Molly Hatchet en ZZ Top en een dodelijke dosis  Black Sabbath. Mothership’s doel vanaf het begin is om de traditie van de klassieke rock van de jaren ’70 voort te zetten maar aangepast aan de huidige tijdsgeest. De band tourt non-stop sinds de release van hun debuut album in februari 2013 op Ripple Music. Succesvol veroverden zij de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Mis uw kans niet en hop aan boord van het machtige Mothership. [tekst geript van Oefenbunker Landgraaf]

En we hebben de meer dan perfecte opener voor Mothership. Ze heten RECTUM RAIDERS en we kennen ze natuurlijk van de legendarische laatste show van Orgaanklap afgelopen februari. Inmiddels is op 3 maart het debuutalbum verschenen (geproduceerd door Jochen Jacobs van Textures) van deze vijf mannen. En what’s in a name als je zo spelen kan als de Raiders? Heavy glamrock geinspireerd door niet mis te verstande rockgoden als Judas Priest, Turbonegro en vaderlandse helden als Peter Pan Speedrock. Een show van de Rectum Raiders is als een op hol geslagen sneltrein waarbij de ene na de andere killer riff je om de oren vliegt. Een welgemeend What The Fuck? en een euforisch rockgevoel laten je tintelend van top tot teen achter terwijl elke vezel in je lichaam schreeuwt om  More of that Stuff! Rock ON!