MANGO ZABBA RELEASE PARTY mmv Money & The Man + The Grenadeers

When:
February 2, 2018 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2018-02-02T20:30:00+01:00
2018-02-02T23:30:00+01:00
Cost:
8
MANGO ZABBA RELEASE PARTY mmv Money & The Man + The Grenadeers

Mango Zabba is een vierkoppige Utrechtse trip rock band en is geïnspireerd door bands als The Butthole Surfers, Tame Impala en Queens of the Stone Age. Hierdoor brengt de band een eigen sound met zich mee met een explosieve mix van verschillende rock en psychedelische invloeden.

Met de eerste nummers op zak en een tweejarig bestaan heeft Mango Zabba al mooie shows gespeeld. Onder andere hebben zij voorprogramma’s gedaan van Nick Oliveri (ex QOTSA), Shaking Godspeed en The Grand East (dB’s, V11, Metropool) en speelden ze op surfcamps in Frankrijk in de zomer van 2016. Dat is ook meteen een plek waar de band met zijn vibe goed tot zijn recht komt.

De potentie viel dit jaar ook op bij het Burgerweeshuis. Samen met twee andere acts werd de band uitgekozen voor de Burger Beurs (project voor talentontwikkeling). Het resultaat van dit traject is de nieuwe EP die vanavond gepresenteerd wordt! Kom shinen, dansen en sjansen.

Single >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Het feestje wordt meer dan compleet gemaakt met twee hele toffe supports. Het Utrechtse Grenadeers en het Gelderse Money & the Man.

Check Money & the Man:

THE GRENADEERS: