JOSBROS + Ekio & Willienees + Bon Sjef & Phill Ballins Kollective

When:
January 12, 2019 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2019-01-12T20:30:00+01:00
2019-01-12T23:00:00+01:00
Cost:
11 vvk/ 12 deur
JOSBROS + Ekio & Willienees + Bon Sjef & Phill Ballins Kollective

Het werd tijd dat de hiphop weer in da house komt. En we hebben hiervoor niemand minder dan JOSBROS weten te strikken. De rapper uit Nieuwegein die afgelopen Bevrijdingsfestival de stage nog on fire zette.

Met zijn release de EP ‘Niet Meer The Same’ nestelt JosBros zich definitief in de eredivisie van de hiphop.

Josbros dropte op 26 oktober een drie tracks tellende maxisingle genaamd ‘NO WAY JOSÉ’. Vanaf vandaag is het nummer ‘GEEN GEWELD’ een visuele versterking rijker.

Supports worden verzorgd door Ekio & Willienees, en Bon Sjef & Phill Ballins Kollective.

Het Utrechtse duo ‘Ekio en Willienees’ is inmiddels al een flinke tijd een begrip in menig vriendenkring, meisjeskamer en rukbunker. Samen zijn de mannen verantwoordelijk voor het vergallen van huisfeestjes, openbaar dronkenschap en verschillende solo tracks met bijbehorende videoclips op het web. Willienees heeft onlangs een tape uitgebracht genaamd ‘De Willietape’ daarop staan verschillende solo tracks en heeft daarbij ook wat toffe videoclips het web opgegooid. Voor hen die niet weten wat vliegen en donnies met elkaar te maken hebben of wat je moet schreeuwen na de woorden: IK HEB…, wordt het tijd om die steen weg te rollen waar je onder zat en te komen naar dB’s.

In 2018 debuteerden Bon Sjef & Phill Ballins met hun EP Move een Beetje. Sindsdien hebben ze niet stilgezeten. Na een zomer vol festivals zijn ze bezig gegaan met de vertaalslag van hiphop gemixt met elektronische house beats naar een show met een 9-koppige band. Het doel? iedereen laten dansen. Voor een voorproefje van wat er in 2019 gaat komen kom je naar de show op 12 januari 2019 in dB’s.