IGUANA DEATH CULT + Price + DRINK & DRIVE na de bands

When:
April 14, 2018 @ 8:30 pm – April 15, 2018 @ 2:00 am
2018-04-14T20:30:00+02:00
2018-04-15T02:00:00+02:00
Cost:
10 vvk / 10 deur
IGUANA DEATH CULT + Price + DRINK & DRIVE na de bands

Eindelijk komt Iguana Death Cult ook naar dB´s! Siked want deze jongens zijn de vaandeldragers van de gevitaliseerde NL garagescene en hun optredens zijn de bom. LIT!

3voor12 : ”Veel betere garagerock kom je niet tegen in Nederland.”

OOR : “Iguana Death Cult is zo’n band waar je zonder schaamte een shirt van kunt dragen, want: hard, vuig, echt” – (Tom Springveld)

NRC / * * * * : “Iguana Death Cult legt [de luisteraar] het vuur aan de schenen met spetterende surfrock.” – (Hester Carvalho)

Volkskrant / * * * *: Het debuut van het Rotterdamse viertal Iguana Death Cult werd al voorafgegaan door een reeks spraakmakende optredens en het album maakt de reputatie meer dan waar. […] Gaandeweg het album moet je vaststellen dat zelfs de in het genre bijna ongenaakbare Thee Oh Sees misschien wel nooit zoveel sterke liedjes op een album wisten te zetten als Iguana Death Cult. – (Gijsbert Kamer)

 

Nieuwe single:

 

Support komt van het Groningse kwartet Price. De band rondom Marnix Visscher (Korfbal) raast als een wervelwind van garage en kraut over een idyllisch landschap vol psychedelische folk. Dit resulteert in interdimensionale, soms schizofrene nummers waar je nooit zeker bent wat er op je te wachten staat.

En na de bands pakt DER WOLFSHUND de dansvloer in met de beste singles, van Beat naar Punk, van SOul naar Powerpop. Dansen godverdomme!