Henk Koorns Birthday Bash met The Grey Pants, Thijs Heij, Combo Koedijk en Erny Green

When:
January 21, 2018 @ 4:00 pm – 8:00 pm
2018-01-21T16:00:00+01:00
2018-01-21T20:00:00+01:00
Cost:
8
Henk Koorns Birthday Bash met The Grey Pants, Thijs Heij, Combo Koedijk en Erny Green

Henk Koorn, epigoon van de Nederlandse popmuziek en frontman van het al lang en breed legendarische Hallo Venray, viert zijn verjaardag in dB’s. En jij bent uitgenodigd! Nog mooier, er spelen  vier hele leuke bands op Henks feestje. Wat te denken van Henks nieuwe band bijvoorbeeld? The Grey Pants heten ze, het tweespan Henk en Elke, en ze maken heerlijk puntige popliedjes in de traditie van anti-folk helden als Jeffey Lewis en The Moldy Peaches overgoten met die onvermijdelijke en altijd smakelijke Velvet Underground saus. The Grey Pants zijn onder de hoede genomen  door Excelsior dat hun plaatje gaat uitbrengen. En als kers op de taart hebben Excelsior-leden ook nog eens gratis toegang vanmiddag dus dat is mooi meegenomen. Heb je wat geld over voor een leuk verjaardagspresentje…

Volgende genode gast op Henks feestje is het Utrechtse enfant splendide Thijs Heij, gekend van zijn puntige en niet altijd van controverse gespeende Nederlandstalige rockrepertoire. Het is een tijdje stil geweest rond Thijs en dat betekent dat er nieuwe dingen borrelen. Vanmiddag een voorproefje van wat er komen gaat. Tot die tijd, dit klassiekertje:

Een andere Utrechtse muzikant die het feestje komt opluisteren is niemand minder dan Erny Green. Al meer dan 25 jaar een begrip als Utrechtse singer-songwriter (en bij sommigen vooral bekend als de Nederlandse Ian Curtis) en nog immer ongepolijst, onversneden en oerromantisch.

Last but not least, komt Combo Koedijk het feest opluisteren. En als deze Drentse mannen met op drums de niet-Drent Arjan Spies die je moet kennen als leadgitarist en 2e vocalist van The Kik, afkomen is het altijd feest. Nederlandstalige Piratengaragehits die het hele spectrum beslaan van de tijdloze nederbiet van HET tot aan de hossa kneiterhits van Ellis en Ben (u kent ze niet?). Gezelligheid was nog nooit zo gezellig als met Combo Koedijk. Tevens presentatie van de nieuwe plaat op Kuriosa Door De Regio! Check de teaser voor hits!!