** Uitverkocht** HAUSMAGGER + KNARS + Nancy Kleurenblind & de Zingende Roadie

When:
December 15, 2018 @ 8:00 pm – 11:30 pm
2018-12-15T20:00:00+01:00
2018-12-15T23:30:00+01:00
Cost:
15 ex fee
** Uitverkocht** HAUSMAGGER + KNARS + Nancy Kleurenblind & de Zingende Roadie
* *Al een tijdje uitverkocht**
DE-HAUSMAGGER-2019-ÍK-ZIE-JE-NOG-STEEDS!-AFSCHEIDSTOUR
In 2019 is het 10 jaar geleden dat Hausmagger (als taakstraf) begon met het teisteren van de hollandse poppodia. ‘…De tijd gaat snel, maar HAUSMAGGER, met teksten directer dan een rechtse uppercut, ging sneller: De band, rond gitarist Eddy ‘De Pook’ Sewerratti (surfsound-coryfee) en Theo Wesselo (ex-TV-ster & full-contact-dichter) leverde in eigen beheer 3 albums af en voerde een
eigenwijze jaren’80-guerrilla-taktiek waardoor ze op bijna ieder festival in Nederland te zien zijn geweest.Rauwe, Hollandstalige recht-voor-z’n-raap-songs afgewisseld met een spervuur van
Wesselo‘s one-liners en podium-poezie… ‘recht uit de goot’! De 2 selfmade muzikanten hadden op voorhand niet kunnen bedenken dat de band in die 10 jaar zo’n ondergrondse aanhang zou krijgen. Voor Hausmagger echter geen reden om tot Sint Juttemis door te gaan met spelen. Vandaar DE-HAUSMAGGER-2019-ÍK-ZIE-JE-NOG-STEEDS!-AFSCHEIDS-TOUR, een reeks langere optredens met veel ruimte voor verrassingen. Grijp die kans!

Gekkenhuizenfeest wordt he-le-maal compleet opgeschud door KNARS, voorheen bekend als KNARSETAND. Lompe Breakbeat gemixt met zo mogelijk nog lompere garagepunk. KNARS wordt de sensatie van de komende jaren en gaat alle festivals in 2019 volkomen kapot spelen. Feit is dat je op deze avond nog in een kleine zaal volkomen naar de klote kan gaan met KNARS. Dit wordt een fokking legendarische avond, dat is zeker. Ook zeker is dat het binnen geen tijd uitverkocht zal zijn dus neem die waarschuwing ter harte.

Feestje gaat in standje overdrive want als opener hebben we voor jullie de disco-crap-synth van Nancy Kleurenblind en de Zingende Roadie die een greatest hits set ten gehore zullen brengen waarin moderne klassiekers als ‘Wijland’, ‘Diamantenklootzak’ en ‘De Getatoeëerde Pik’ niet zullen ontbreken. Een tweede kers op de taart is Das Bob als platendraaier. Epische gezelligheid bij dB’s in de donkere decembermaand (en dan moet Kutschurft nog komen..).