Green Lizard Tribute to the Nineties feat. Silver Surfering Rudeboy > 2e show!

When:
October 18, 2018 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2018-10-18T20:30:00+02:00
2018-10-18T23:00:00+02:00
Cost:
13 vvk/14 deur
Green Lizard Tribute to the Nineties feat. Silver Surfering Rudeboy > 2e show!

De eerste show was in no time uitverkocht. Daarom voegen we een tweede show toe. Wacht niet te lang met het kopen van tickets…

Green Lizard tribute to the Nineties
Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana (90% van de zalen uitverkocht) de afgelopen twee jaar is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana maar ook nummers van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins, Pixies en Alice In Chains. Vooral Urban Dance Squad wordt interessant want deze nummers worden uitgevoerd met de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy
Zanger/rapper van de meest legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad.