** SOLD OUT ** GREEN LIZARD TRIBUTE TO THE 90s feat. Silver Surfering Rudeboy + Zero Zero Zero

When:
October 19, 2018 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2018-10-19T20:30:00+02:00
2018-10-19T23:30:00+02:00
Cost:
13 vvk/14 deur
** SOLD OUT ** GREEN  LIZARD TRIBUTE TO THE 90s feat. Silver Surfering Rudeboy + Zero Zero Zero

OK peeps, deze show verkocht heel snel uit maar het goede nieuws is dat er de dag ervoor, donderdag 18 oktober, een 2e show gepland wordt!

Green Lizard tribute to the Nineties
Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana (90% van de zalen uitverkocht) de afgelopen twee jaar is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana maar ook nummers van o.a. Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins, en Alice In Chains. Vooral Urban Dance Squad wordt interessant want deze nummers worden uitgevoerd met de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger/rapper van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy
Zanger/rapper van de meeste legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad.