FOOL’S DAY Fest w/ Blind Butcher (Ch-Voodoo Rhythm) + Staatseinde + Incredible Stacks + BoterBoter

When:
April 1, 2018 @ 4:00 pm – 8:00 pm
2018-04-01T16:00:00+02:00
2018-04-01T20:00:00+02:00
Cost:
10 vvk / 10 deur
FOOL'S DAY Fest w/ Blind Butcher (Ch-Voodoo Rhythm) + Staatseinde + Incredible Stacks + BoterBoter

Fool’s Day Fest peeps. Dat betekent vier retestrakke, swingende en -ja- ook grappige bands op het snijvlak van analoge dans en electronische swing. Bovendien is er nieuw bier van Neobosski voor een belachelijke prijs en laat ook Rammenas de potten en pannen weer danig rammelen om de inwendige mens tot in het diepst te bevredigen. Maar goed, het gaat in eerste instantie om de muziek en die zal je krijgen ook tot je voetjes zeer doen van het dansen.
Hoofdact van deze zondag is het Zwitserse Blind Butcher, een duo dat afgelopen Eurosonic indruk maakte maar sowieso een act is om live te zien. Gewapend met glitter panty’s en een gestoorde, irritante post-punk- en rock-attitude hebben ze hun leven volledig gewijd aan rock ‘n’ roll, new & no wave, ‘suicide disco’, punk, blues, Krautrock, Neue Deutsche Welle en country en hebben hun eigen, unieke ‘disco trash sound’ ontwikkeld. Op Voodoo Rhythm Records ook nog. Zien is bij zijn…
is meemaken:

Tweede op de bill en met een ferme Neobosski bier link is het Utrechtse Staatseinde, electroruimtewezens die al enige tijd Utrecht als hun thuisbasis hebben. Deze middag lanceren ze een nieuwe ep in hun toch al omvangrijke oeuvre:

Derde op de bill is het analoge garage swing project The Incredible Stacks, en incredible is het! Drie heren die met analoge toetsen een zwaar swingend geheel neerzetten. Eindelijk live in dB’s te zien, we wilden ze al een tijdje strikken:

Als laatste op de bill hebben we het Utrechtse BoterBoter staan, electronische swingmuziek waar je beter niet op stil blijft staan:

Om kort te gaan, deze 1 april heeft alles wat je nodig hebt, goede muziek, bier en eten. Zien je graag.