EP Release Second Guessing

When:
May 17, 2019 @ 7:30 pm
2019-05-17T19:30:00+02:00
2019-05-17T19:45:00+02:00
Cost:
€6 vvk/€7 deur
EP Release Second Guessing
Second Guessing
(Screamo/post-hardcore, Utrecht)
Utrechtse screamo/post-hardcore band Second Guessing speelt muziek geïnspireerd door bands als City of Caterpillar, La quiete, Birds in Row en Orchid. In mei 2019 komt hun nieuwe plaat ‘Tijd Verdringt’ uit, opgenomen door Wessel Reijman (bekend van Laster/Catacomben Studio’s) via Smithsfoodgroup DIY (NL), Mosh Potatoes (BE), Dingleberry records and distribution (DE) en Santapogue Media (VS). Verwacht blast beats, melancholische melodieën en wanhopige vocalen.
Throwing Bricks
(Sludge/screamo/hardcore, Utrecht/Gouda)
In december 2011 besloten Marius en Niels iets compleet anders te doen dan ze voorheen in de muziek. Vernoemd naar Ceremony’s meest agressieve nummer, werd Throwing Bricks geboren. In schrijfproces kwam duidelijk naar voren dat het doel was om een perfecte mix van hardcore, 90’s screamo en sludge te maken.
Voor fans van Amenra, Shikari, Converge, Inter Arma, Kickback
Rogue Minor
(Indie/emo/noiserock, Utrecht)
Rogue Minor is een indie rock band uit Utrecht, geleid door Ab al-Tamimi die met een solide basis als bassist in de internationale hardcore/punk scene besloot dat het tijd was voor een eigen band. Innemend en goudeerlijk. Recht voor z’n raap, zonder de medemens uit het oog te verliezen.
Voor fans van Sonic Youth, Swirlies, Joyce Manor, Swain, Ovlov
Dooie Mus
(Screamo, Haarlem)
Dooie mus, twee gekke boys met beide twee armen, twee benen, twee oren en een neus en nog meer. Uit de ‘sloppenwijken’ van Haarlem huilen deze guys de hele boel bij elkaar.
Voor fans van Domino Day