* SOLD OUT* DEMENTED ARE GO ! + Garbage Bags (B) + Dead Cat Stimpy

When:
September 14, 2018 @ 8:00 pm – 11:30 pm
2018-09-14T20:00:00+02:00
2018-09-14T23:30:00+02:00
Cost:
12,50 early bird/14 vvk
* SOLD OUT* DEMENTED ARE GO ! + Garbage Bags (B) + Dead Cat Stimpy

*** Show is sold out *** Please note the mighty FRENZY are playing dB’s on November 29th, better be on time to get your tickets for that ***

** Please note, the date is Friday 14 September contrary to earlier announcements stating Saturday 15 September **

Gaan we niet veel over zeggen.  Demented Are Go is nog altijd een van die zeldzaam sicke bands waar je nooit genoeg van krijgt. Daarom staat dit punkabilly-fenomeen na de uitverkochte show van vorig jaar opnieuw in dB’s. Boegbeeld Sparky beschikt nog immer over de ultieme psycho-stem: alsof hij in een beerput met scheermesjes staat te gorgelen. Het is een van de redenen dat Demented ook buiten de psychobilly-scene een gevierde naam is.

In 36 jaar bandhistorie heeft de onnavolgbare Sparky heel wat muzikanten versleten, maar de huidige bezetting trekt alweer vijf jaar een spoor van rock & rollvernieling over de wereld.

‘Hellbilly Storm’ op komst! It is Friday Night, let’s party HARD!

Twee toffe supports erbij om de boel op te warmen, Garbage Bags en Dead Cat Stimpy.

Het Belgische Garbage Bags, een afsplitsing van het ons welbekende Adios Pantalones, brengt vuige garagerock in de beste traditie van Garage Punk Unkown, Pebbles, Back from the Grave, The Monsters en The Cramps. You Stink! Smeerkees!!

https://garbagebagsbelgium.bandcamp.com/track/garbage-bags

One man hit wonder boy Dead Cat Stimpy zagen we al vaker voorbij komen in dB’s. En hoera, hij is er weer! One Man Trash Garage van de bovenste plank. Er mag met de heupen bewogen worden..