Club 3voor12/Utrecht met Howart, Bongloard, Queen’s Pleasure

When:
March 28, 2019 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2019-03-28T20:30:00+01:00
2019-03-28T23:30:00+01:00
Cost:
Free
Club 3voor12/Utrecht met Howart, Bongloard, Queen's Pleasure

Op donderdag 28 maart presenteert 3voor12 Utrecht een showcase-avond voor de nieuwste, tofste Utrechtse acts.
Elke maand 3 veelbelovende acts in de zaal van dB’s.

Entree is gratis!

Queen’s Pleasure
Deze vier jonge muzikanten wisten al flink te shinen tijdens de finale van de Amsterdamse Popprijs in Paradiso Amsterdam. Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische garagerockband met een liefde voor de oude Arctic Monkeys. De band klinkt als een mix tussen de The Dandy Warhols, Blur, de power van Ramones en de melancholie van The Smiths. Deze band laat je voeten even flink van de vloer komen.
De band gaat een dag na onze club de aftershow doen van The Kooks in AFAS Live.

Howart
Howart is het ambient project van Anneke Nieuwdorp. Afgelopen jaar bracht ze een mini-LP uit bestaande uit zes tracks met prachtige experimentele soundscapes en poppy melodieën. Zelf beschrijft ze de plaat als een dagboek die de transformatie van een meisje naar een vrouw beschrijft. Op het podium maakt ze er een enthousiaste liveshow van met hulp van een drummer, een bassist en een guitarist en ontstaat er een gave mix van psychedelica, krautrock en noise pop.

Bongloard
Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door oa. Thee Oh Sees en Ty Segall gaan leden FFOOSS, SpeakEasy en ex-PALMSY de zaal van dB’s met de grond gelijkmaken.