Club 3voor 12 / Utrecht

When:
June 29, 2017 @ 8:30 pm – 11:45 pm
2017-06-29T20:30:00+02:00
2017-06-29T23:45:00+02:00
Cost:
Free
Club 3voor 12 / Utrecht
Club 3voor12 Utrecht, de afsluiter van het seizoen! Met deze avond op de planken:

Figgie
Paul Scheenstra, voormalig Musician 3.0 student en Emil Landman drummer , die onder de naam Figgie een band heeft gevormd met een Nederlandstalige indie-skater-rock inslag, waarbij de door hun aangegeven invloeden van bands als Porches, Unknown Mortal Orchestra en Foals goed zijn te horen. En mocht je nog helemaal niets van deze band hebben meegekregen, dan gaat dat zeker goed komen. Ze zijn namelijk net getekend bij Friendly Fire en hebben een Popronde voor de boeg… Maar eerst kun je ze nog even meepakken op de Club!

Kijk Figgie’s single ‘Nergens Heen’ hier:

EUT
Het Amsterdamse EUT komt het feest verstevigen met hun jaren 90 geïnspireerde postpop die niet alleen heel erg dansbaar is, maar ook nog eens muzikaal interessant weet te blijven! Zo sta je even lekker de viben op de oh-oh’s die je doen denken aan Pavement of Blur, voor je het weet sleurt EUT je weer mee naar een Deerhoof wereldje waar je overdonderd wordt. Ze zijn vers getekend bij V2 Records, en live retestrak. Nee, echt, strak.

Sounds too good to be true? Kijk dan maar even snel naar hun eerste videoclip, waar ze hebben gekozen voor een liveopname in één take. Dat overtuigt je vast.

WildWood
Het wordt druk op het podium met WildWood, een tienkoppige band inclusief strijkerssectie en saxofoon! Bandleider en leadvocaliste Sophie Wiegersma schreef en arrangeerde de song voor haar afstuderen van het Utrechtse Conservatorium, waar ze met een hele mooie 9 beloond werd voor de prachtige show. Verwacht popsongs met de energie van Arcade Fire, de sfeer van Radiohead en het gevoel van Patrick Watson. Mocht je nou denken ‘ik kan nergens iets van deze band vinden?!’, dat klopt. Er zijn mooie dingen in de maak en de band heeft grootse plannen, maar dat blijft nog even onder embargo. Na de zomer gaat ongetwijfeld de rest van Nederland kennismaken met WildWood, maar voor het zover is komen ze een heel exclusieve show spelen bij ons op de Club!