Chained Messiah album release

When:
March 31, 2018 @ 8:00 pm
2018-03-31T20:00:00+02:00
2018-03-31T20:15:00+02:00
Cost:
€10 incl cd / €6 no cd
Chained Messiah album release

Album release show van trash metal band Chained Messiah! Support komt van Traiectum Inferius.

 

Chained Messiah:
De veelzijdige thrash metalband Chained Messiah staat garant voor een avond harde metal. Opgericht in 2006 door gitarist en zanger Jeroen Prins timmeren ze al een decennium aan de weg en ontwikkelt de band zich op alle fronten van het genre. Bijgestaan door Jaap van Vliet op gitaar, Mario Kramer op bass en Jasper van Minnen op drums speelt de band een mengeling van subgenres.
Geïnspireerd door bands als Kreator, Testament en Killswitch Engage wordt er agressie afgewisseld met melodie, blastbeats met grooves, en breakdowns met gitaarsolo’s.
Snoeiharde riffs, brute vocalen, snelle drums en een kritische blik op de maatschappij zorgen ervoor dat het dynamische Chained Messiah een unieke plek in het nederlandse metal landschap veroverd heeft.

Traiectum Inferius:
Traiectum Inferius is een Utrechtse thrash / melodic death metal band in de breedste zin van het genre. Opgericht in begin 2017, verhaalt de band over actuele wereldproblematiek, maar ook over lokale mythen en sagen. Qua muziek laat Traiectum zich inspireren door o.a. Amon Amarth, Kreator (nieuwere werk), Ensiferum en Heidevolk.

Entree: €10 (excl.fee) inclusief CD kies “Early Bird” / €6 (exc.fee) zonder cd kies “Voorverkoop”