* Sold Out* BOB WAYNE & The Outlaw Carnies (USA) + Baby Face Nelson

When:
September 19, 2018 @ 8:30 pm – 11:00 pm
2018-09-19T20:30:00+02:00
2018-09-19T23:00:00+02:00
Cost:
11 vvk /12 deur
* Sold Out* BOB WAYNE & The Outlaw Carnies (USA) + Baby Face Nelson

Sorry Folks, Sold Out!

Bob Wayne begon als gitaartechnicus bij Hank III, kleinzoon van de legendarische Hank Williams, één van de bekendste countryrockers ter wereld. Hij vergaarde een groep outlaws om zich heen en vormde een band. Inmiddels tourt de in Nashville woonachtige countryrocker met The Outlaw Carnies de wereld rond. Elke dag, elke show is weer anders; het leven ‘on the road’ is de voornaamste inspiratie voor de opzwepende outlaw country, met teksten over truckers, vrouwen en barbecues.

Bob Wayne’s meest recente album kwam tot stand door een weddenschap. Een weddenschap die Bob verloor. Hij miste de appel op het hoofd van een vriend en verdoemde zichzelf daarmee tot het opnemen van een cover van een nummer naar keuze van zijn vrienden. Hoewel hij er zelf 110% zeker van was dat de All About That Bass cover hem enorm in de problemen zou brengen, dacht zijn platenmaatschappij daar anders over en bood hem ‘een grote zak met geld’ aan om een coveralbum op te nemen. Hits the Hits was geboren, een album vol covers waarin Bob Wayne bekende nummers op zijn manier neerzet met volledige band; van viool tot banjo.

So come one, yeah, come all. When this ho down comes around. Who knows, you could be an outlaw too! Lettin’ out that carnie sound!

En er kan eigenlijk maar een band support doen en dat is natuurlijk Baby Face Nelson, de ideale opwarmer voor een avondje onvervalste hellbilly cowpunk.

See ya there!