dB’s Café


Het café van dB’s is eigenlijk de oude kantine van het CAB-gebouw.  Hier werden lange tijd de soepjes, broodjes kaas en kroketjes verorberd door de harde werkers van het Centraal Autoherstel Bedrijf, waar alle regionale bussen werden onderhouden sinds eind jaren 40.

Het café vormt het hart van dB’s als muzikale broedplaats in Utrecht. Iedereen is welkom, of je nu komt om te repeteren, voor een concert, of gewoon even langs wil komen voor een kop heerlijke espresso of een lekker speciaalbier. Sinds enige tijd hebben we ruimte voor veel en wisselende speciaalbieren: naast een vast assortiment van regionale en trappistenbieren kun je bij ons kiezen uit wel 60 variaties op fles of tap, met altijd enkele heel speciale ertussen.

Ook onze rode en witte wijnen zijn met zorg uitgekozen. Maandelijks doen we een Tap Takeover door een sympathieke brouwerij die een week lang 6 tapkranen bezet met hun speciale bieren. De kick-off is op een zaterdagmiddag met een happy hour vanaf 16:00 uur, een praatje van de brouwers om 17:00 uur en hapjes en plaatjes tot 19:00 uur.

Je kunt onze bieren en café-activiteiten volgen via deze website of de app van untappd. Dat ben je altijd op de hoogte.

Loading